Nyhetsbrev augusti 2021
Restriktionerna påverkar - ändrade planer
På grund av en del reserestriktioner skjuter vi fram vår planerade Kick-off den 2-3 september på Mjölby Stadshotell och likaså studieresan till World Food Center i Nederländerna den 27-29 oktober, så att så många som möjligt kan delta. Vi föreslår istället följande datum som ni gärna får notera i era kalendrar:
20-21 januari 2022 Kick-off, Mjölby Stadshotell
2-4 februari 2022 Studieresa World Food Center, Nederländerna
Under hösten fokuserar vi på arbetsgruppernas konkretisering av idéer som vi vill genomföra inom Upplevelsecenter för mat. Arbetsgrupperna är tematiserade och kommer att ha tre möten vardera där målet är att vaska fram 2-3 embryon till idéer som vi sedan jobbar för att förverkliga. Vi har följande arbetsgrupper:
- Mat i cirkulära flöden
- Logistik och infrastruktur
- Innovativ och spännande teknik
- Mat kopplad till rörelse och hälsa
- Morgondagens livsmedel och lantbruk
- Väderstad som besöksmål
I höst börjar vi titta på finansieringen av arbetet som ska göras efter att detta projekt är slut.
Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta någon av oss nedan. På återhörande!
Kontakt
Eva Rådander, projektchef Upplevelsecenter för mat
Telefon: 010-234 51 13
eva.radander@mjolby.se
Kim Brax, projektledare Popup med innovationsstöd
Telefon: 010-234 58 57
kim.brax@mjolby.se