Mjölby kommun
Glada elever.

UTBILDNING & BARNOMSORG

Gymnasium

Digitalt Öppet hus 22 april 2021

Inför omvalet till gymnasiet bjuder Dackeskolan och Kungshögaskolan in till ett gemensamt digitalt öppet hus den 22 april. Då kan elever och vårdnadshavare digitalt besöka våra program och via videomöten träffa elever, lärare och annan personal vid båda gymnasieskolorna.

  • När: 22 april 2021 kl 17.30-19
  • För vem: Elever och vårdnadshavare i och utanför Mjölby kommun.
  • Var: Länk till öppet hus publiceras här på mjolby.se/gymnasium

Boka digitalt besök

Har du frågor till våra lärare inför gymnasievalet? Nu kan du enkelt få svar på dem genom att kontakta oss och boka ett eget digitalt besök.

Boka digitalt besök

Välkommen till Mjölby Gymnasium! Hos oss finns utrymme att både upptäcka och uppnå nya mål i livet. Oavsett om du vill börja jobba direkt efter gymnasiet eller fortsätta plugga finns det många spännande utbildningar att välja mellan.

Ung tjej med hästsvans som ser glad ut och håller ett verktyg över axeln

Vårt gemensamma mål är att ditt val ska kännas rätt genom hela gymnasietiden och efter avslutad utbildning. Vi erbjuder en trygg studiemiljö med engagerade lärare, moderna lokaler och utrustning och ett aktivt samarbete med näringslivet. Vi har en hög måluppfyllelse, det vill säga en stor andel elever som fullgör sin examen hos oss.

Den 18 januari – 15 februari 2021 är det dags att göra valet till gymnasiet. På våra programsidor hittar du information och filmer om våra program. Information om respektive skola och dina studier hittar du längre ned på sidan.

Vi erbjuder följande yrkesprogram:

Information om El- och energiprogrammet: Under läsåret 2020/21 pågår förberedelse för att flytta över inriktningen Dator- och kommunikationsteknik till Kungshögaskolan.

Vi erbjuder både program som är studieförberedande och yrkesprogram. Här kan du välja mellan:

Information om El- och energiprogrammet: Under läsåret 2020/21 pågår förberedelse för att flytta över inriktningen Dator- och kommunikationsteknik från Dackeskolan till Kungshögaskolan.

Programfilmer

Se våra programfilmer på Youtubelänk till annan webbplats

Kontakt

Utbildningsförvaltningen

Telefon: 0142-850 00

utbildning@mjolby.se