Till innehållet
Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Bild  på Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Fontän i vattenmiljö kring bro

KOMMUN & POLITIK

Om webbplatsen

Mjölby.se är kommunens offentliga webbplats och vi strävar efter att den ska vara användbar och tillgänglig för så många som möjligt. Webbplatsen är huvudkanalen till medborgare, företagare och besökare och ska ge dig som användare bra och snabb service. På vår webbplats ska du som besökare kunna hitta och använda kommunens information och tjänster på ett lättillgängligt och användarvänligt sätt.

Hitta rätt

Huvudingångarna ska hjälpa dig hitta rätt. Du kan också använda vårt sök eller navigera med den utfällningsbara menyn som du aktiverar genom att klicka på ordet Meny uppe till höger. Vi har också samlat populära ingångar i sidhuvudet och i sidfoten.

Webbläsare/browser

Mjölby.se fungerar i de flesta typer av enheter som mobiltelefon, surfplatta och dator. För att du ska få så bra upplevelse som möjligt rekommenderar vi att du använder en modern webbläsare samt har javascript aktiverat. Äldre webbläsare visar samma innehåll, men då utan att webbplatsen får ”rätt” utseende eller formgivning. Webbplatsens grundfunktioner fungerar även utan javascript.

Lyssna och översätt - Talande webb

Du kan få informationen uppläst genom den uppläsningstjänst vi tillhandahåller. Du aktiverar den genom att klicka på "Lyssna" i sidhuvudet. Talande webb kan även översätta innehållet på vår sida till många olika språk.

Kakor (cookies) på webbplatsen

Vi använder kakor på mjolby.se. Det är små textfiler som lagras på din dator och gör det möjligt att följa vad du gör på vår webbplats. Informationen använder vi för att vi ska kunna se hur många träffar en sida har, den visar ingen personlig information. Om du inte accepterar att kakor används kan du stänga av funktionen i din webbläsares säkerhetsinställningar. 

Textstorlek

Om du tycker att texten på sidorna är för liten eller för stor kan du enkelt ändra den med din webbläsares inbyggda funktioner. I de flesta moderna webbläsare gör du detta genom att trycka Ctrl+ för att öka textstorlek och Ctrl- för att minska.

A-Ö

En samling av webbplatsens viktigaste rubriker återges i bokstavsordning.

Webbkarta

Här hittar du webbplatsens struktur i form av en webbkarta.

Frågor eller synpunkter?

Har du frågor om webbplatsen eller synpunkter du vill meddela oss, tveka inte att
kontakta webbredaktionen via e-post, webbredaktionen@mjolby.se. Du kan också använda vår tjänst för synpunkter och felanmälan.

Synpunkter och felanmälan