Bada, simma, relaxa

Här finns en modern 25-metersbassäng för bad, lek, motion och träning. Vi har också en varmvattenbassäng med höj- och sänkbar botten, en mindre äventyrsdel, en liten barnpool och bubbelpool. Eftersom vi inte kan få ut schemat på vår kundwebb (bokningssida) hittar du här schemat för 25-metersbassängen med de tider och aktiviteter vi känner till i förväg. Du är alltid välkommen att ringa vår reception om du vill veta hur bokningarna i bassängen ser ut.  

Lundbybadet är tillfälligt stängt för allmänheten!

Anläggningen är stängd för allmänheten i enlighet med Folkhälsomyndighetens skärpta allmänna råd.

 • Nästa simskolekurser startar vecka 19, platserna släpps tisdag den 27 april.
 • Verksamhet kopplad till skolan bedrivs.
 • Vi erbjuder tider i simhallen för personer som har fysisk aktivitet på recept (FaR), intyg krävs. Tiderna måste förbokas på hemsidan, i appen eller via telefon 0142-850 83.

  Det börjar bli ett stort tryck på våra tider för FaR och det är flera som simmar och bokar tider varje dag. Detta gör att flera blir utan tider.
  Nytt från den 26 april är att du maximalt får ha två uppbokade tider samtidigt.

  • Här kan du få information om vad som gäller FaR :
   1177.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Alla årskort och halvårskort kommer att förlängas med motsvarande tid som vi har stängt. Giltighetstiden på klippkort och presentkort förlängs till 31 augusti 2022.

Motionssimma

Du kan motionssimma i vår 25-metersbassäng, vi har också en varmvattenbassäng med höj- och sänkbar botten. Vi har särskilda tider enbart för motionssimning, ibland med skön musik i hallen och stämningsljus på poolkanten (crawl är tillåtet men hänsyn ska visas). Sommartid är du även välkommen att utnyttja vår 50-metersbassäng utomhus.

Äventyrsbad

I vår tropiska värld finns något för alla busiga badare: vattenrutschbana, vattenpist, strömkanal och vågboll. Det finns också en skön bubbelpool att relaxa i. Miniäventyret ger de allra minsta barnen ett litet badäventyr för sig.

Servering

Vattenlek gör både små och stora barn hungriga. Ät gärna medhavd matsäck eller köp något i caféet. Vi serverar bla mackor, korv, potatismos och köttbullar, pizzabitar och pannkakor.

Utomhusbad

Välkommen till vårt vackra utomhusbad intill Svartån. Badet är en populär samlingsplats för många badsunga under somrarna. Vi har öppet 22 maj till 31 augusti 2021. Vattentemperaturen i bassängerna håller en behaglig temperatur på 25°C.

Bra att veta inför ditt besök på utomhusbadet.

Relax

Efter avslutat träningspass, en lång arbetsdag eller som mjukstart på helgen är en stund i denna avstressande miljö en härlig avkoppling för kropp och själ. Njut av bubbelbad, kallbad eller ång- och torrbastu. Åldersgräns 18 år.

Hyr relaxavdelningen

Du kan hyra relaxavdelningen för till exempel möhippan, svensexan, kompiskvällen eller företagseventet. Välkommen att kontakta receptionen för priser och information.

Kontakt

Reception

Telefon: 0142-850 83

lundbybadet@mjolby.se

Besöksdress: Folkparksgatan 4, 595 30 Mjölby