Bada, simma, relaxa

Här finns en modern 25-metersbassäng för bad, lek, motion och träning. Vi har också en varmvattenbassäng med höj- och sänkbar botten, en mindre äventyrsdel, en liten barnpool och bubbelpool. Eftersom vi inte kan få ut schemat på vår kundwebb (bokningssida) hittar du här schemat för 25-metersbassängen med de tider och aktiviteter vi känner till i förväg. Du är alltid välkommen att ringa vår reception om du vill veta hur bokningarna i bassängen ser ut.  

Information med anledning av Corona/covid-19

Bassänger/äventyrsbad

Vi vill undvika köbildningar och samlingar på liten yta. Alla attraktioner såsom vattenrutschkana, vågor, strömkanalen samt "hela badet stormar" hålls stängda tillsvidare. Även bubbelpoolen är avstängd.

Omklädningsrum

Omklädningsrummen är nu främst till våra badande kunder. Håll avstånd mellan varandra för att undvika trängsel. Var noga med hygienen och duscha och tvätta dig noga (utan kläder) innan du går till bassängen.

Relax och bastu

Relaxen och samtliga bastuar är stängda tillsvidare.

Motionssimma

Du kan motionssimma i vår 25-metersbassäng, vi har också en varmvattenbassäng med höj- och sänkbar botten. Vi har särskilda tider enbart för motionssimning, ibland med skön musik i hallen och levande ljus på poolkanten. Sommartid är du även välkommen att utnyttja vår 50-metersbassäng utomhus.

* Vattenträning: använder grunda delen av 25:an
** Skolsim: skolklass med lärare finns i simhallen, antingen på en bana eller i våra andra bassänger.
*** Hela badet stormar: lek i alla bassänger

Med reservation för eventuella förändringar.

Vecka 25

Måndag

11–11.45: vattenträning*
19–19.45: vattenträning*

Tisdag

Öppet utan aktiviteter

Onsdag

11-11.45: vattenträning*

Torsdag

19–19.45: vattenträning*

Fredag

Stängt

Lördag

Stängt

Söndag

Öppet utan aktiviteter

Vecka 26

Måndag

11–11.45: vattenträning*
19–19.45: vattenträning*

Tisdag

Öppet utan aktiviteter

Onsdag

11-11.45: vattenträning*

Torsdag

19–19.45: vattenträning*

Fredag

Öppet utan aktiviteter

Lördag

Öppet utan aktiviteter

Söndag

Öppet utan aktiviteter

 

Äventyrsbad

I vår tropiska värld finns något för alla busiga badare: vattenrutschbana, vattenpist, strömkanal och vågboll. Det finns också en skön bubbelpool att relaxa i. Miniäventyret ger de allra minsta barnen ett litet badäventyr för sig.

Servering

Vattenlek gör både små och stora barn hungriga. Ät gärna medhavd matsäck eller köp något i caféet. Vi serverar bla mackor, korv, potatismos och köttbullar, pizzabitar och pannkakor.

Utomhusbad

Välkommen till vårt vackra utomhusbad intill Svartån. Badet är en populär samlingsplats för många badsunga under somrarna. Vi har öppet 30 maj till 30 augusti 2020. Vattentemperaturen i bassängerna håller en behaglig temperatur på 25°C.

Bra att veta inför ditt besök på utomhusbadet.

Relax

Efter avslutat träningspass, en lång arbetsdag eller som mjukstart på helgen är en stund i denna avstressande miljö en härlig avkoppling för kropp och själ. Njut av bubbelbad, kallbad eller ång- och torrbastu. Åldersgräns 18 år.

Hyr relaxavdelningen

Du kan hyra relaxavdelningen för till exempel möhippan, svensexan, kompiskvällen eller företagseventet. Välkommen att kontakta receptionen för priser och information.

Kontakt

Reception

Telefon: 0142-850 83

lundbybadet@mjolby.se

Besöksdress: Folkparksgatan 4, 595 30 Mjölby