Bada, simma, relaxa

Här finns en modern 25-metersbassäng för bad, lek, motion och träning. Vi har också en varmvattenbassäng med höj- och sänkbar botten, en mindre äventyrsdel, en liten barnpool och bubbelpool. Eftersom vi inte kan få ut schemat på vår kundwebb (bokningssida) hittar du här schemat för 25-metersbassängen med de tider och aktiviteter vi känner till i förväg. Du är alltid välkommen att ringa vår reception om du vill veta hur bokningarna i bassängen ser ut.  

Information med anledning av Corona/covid-19

Bassänger/äventyrsbad

Vi uppmanar alla att hålla avstånd vid köbildningar och samlingar på liten yta. Attraktioner såsom vågor, strömkalanen samt "hela badet stormar" hålls stängda tilsvidare.

Omklädningsrum

Omklädningsrummen är nu främst till våra badande kunder. Håll avstånd mellan varandra för att undvika trängsel. Var noga med hygienen och duscha och tvätta dig noga (utan kläder) innan du går till bassängen.

Relax och bastu

Relaxavdelningen är öppen. Ångbastun är stängd.
Att hälla vatten på bastuaggregatet ska undvikas eftersom vi inte kan kontrollera temperaturskiftningarna.

Var beredd att ändra dina planer om det är fullt eller kö dit du ska

Om vi anser att det inte finns förutsättningar för dig som gästar oss att hålla tillräckligt stort avstånd till andra, så kommer vi att begränsa antalet samtidiga gäster. Då får du vänta med att gå in tills någon annan har lämnat anläggningen.

Motionssimma

Du kan motionssimma i vår 25-metersbassäng, vi har också en varmvattenbassäng med höj- och sänkbar botten. Vi har särskilda tider enbart för motionssimning, ibland med skön musik i hallen och stämningsljus på poolkanten (crawl är tillåtet men hänsyn ska visas). Sommartid är du även välkommen att utnyttja vår 50-metersbassäng utomhus.

* Vattenträning: använder grunda delen av 25:an
** Skolbad: skolklass med lärare finns i simhallen, antingen på en bana eller i våra andra bassänger.
*** Hopp och lek: Ingen bana för motionssim, endast hopp och lek.

Med reservation för eventuella förändringar.

Vecka 44

Du som tillhör riskgrupp ska vara medveten om att Lundbybadet har ett ökat antal besökare av barn och ungdomar under höstlovet.

Måndag

11-14 hopp och lek***
19-19.45 vattenträning*

Tisdag

11-14 hopp och lek***
18-18.45 vattenträning*

Onsdag

11-14 hopp och lek***

Torsdag

11-14 hopp och lek***
19-19.45 vattenträning*

Fredag

11-14 hopp och lek***

Lördag

11-14 hopp och lek***

Söndag

11-14 hopp och lek***

Till alla Lundbybadets kunder:
Det du gör påverkar fler personer än dig själv. Oavsett vem du vill skydda kan du visa omtanke genom att till exempel välja bort stora folksamlingar. Det kan vara den handlingen som gör skillnad för smittspridningen och skyddar någon annan. Tillsammans minskar vi spridningen av covid-19, genom att hålla avstånd och hålla ut.
Tack för att du orkar hålla i och visar omtanke.

Välkommen till oss om du känner dig frisk!

Äventyrsbad

I vår tropiska värld finns något för alla busiga badare: vattenrutschbana, vattenpist, strömkanal och vågboll. Det finns också en skön bubbelpool att relaxa i. Miniäventyret ger de allra minsta barnen ett litet badäventyr för sig.

Servering

Vattenlek gör både små och stora barn hungriga. Ät gärna medhavd matsäck eller köp något i caféet. Vi serverar bla mackor, korv, potatismos och köttbullar, pizzabitar och pannkakor.

Utomhusbad

Välkommen till vårt vackra utomhusbad intill Svartån. Badet är en populär samlingsplats för många badsunga under somrarna. Vi har öppet 30 maj till 30 augusti 2020. Vattentemperaturen i bassängerna håller en behaglig temperatur på 25°C.

Bra att veta inför ditt besök på utomhusbadet.

Relax

Efter avslutat träningspass, en lång arbetsdag eller som mjukstart på helgen är en stund i denna avstressande miljö en härlig avkoppling för kropp och själ. Njut av bubbelbad, kallbad eller ång- och torrbastu. Åldersgräns 18 år.

Hyr relaxavdelningen

Du kan hyra relaxavdelningen för till exempel möhippan, svensexan, kompiskvällen eller företagseventet. Välkommen att kontakta receptionen för priser och information.

Kontakt

Reception

Telefon: 0142-850 83

lundbybadet@mjolby.se

Besöksdress: Folkparksgatan 4, 595 30 Mjölby