Om webbplatsen

Mjölby.se är kommunens offentliga webbplats och vi strävar efter att den ska vara användbar och tillgänglig för så många som möjligt. Webbplatsen är huvudkanalen till medborgare, företagare och besökare och ska ge dig som användare bra och snabb service. På vår webbplats ska du som besökare kunna hitta och använda kommunens information och tjänster på ett lättillgängligt och användarvänligt sätt.

Hitta rätt

Huvudingångarna ska hjälpa dig hitta rätt. Huvudingångarna är; utbildning & barnomsorg, omsorg & hjälp, uppleva & göra, bygga, bo & mijö, trafik & resor, jobb & företagade, kommun & politik. Du kan också använda vårt sök eller navigera med den utfällningsbara menyn som du aktiverar genom att klicka på ordet Meny. Vi har också samlat populära ingångar i sidhuvudet och i sidfoten.

Kakor (cookies) på webbplatsen

Vi använder kakor på mjolby.se. Om du inte accepterar att kakor används kan du stänga av funktionen i din webbläsares säkerhetsinställningar.

Cookies

Webbläsare

Mjölby.se fungerar i de flesta typer av enheter som mobiltelefon, surfplatta och dator. För att du ska få så bra upplevelse som möjligt rekommenderar vi att du använder en modern webbläsare samt har javascript aktiverat. Äldre webbläsare visar samma innehåll, men då utan att webbplatsen får ”rätt” utseende eller formgivning. Webbplatsens grundfunktioner fungerar även utan javascript.

Tillgänglighetsredogörelse

A-Ö

En samling av webbplatsens viktigaste rubriker återges i bokstavsordning.

Innehåll A-Ö

Webbkarta

Webbkartan presentera webbplatsens hierarkiska struktur, och ge en översiktsbild av hur informationen är strukturerad.

Webbkarta

Kontakt

webbredaktionen@mjolby

Senast publicerad