Jobba som studentmedarbetare

Du som är student vid Linköpings universitet är välkommen till oss för att bidra till att våra kommuninvånares vardag och din framtid ska bli ännu bättre.

Vem kan bli studentmedarbetare?

Du som ska påbörja ditt sista utbildningsår vid Linköpings universitet kan söka jobb som studentmedarbetare hos oss.

Varför vill vi anställa studentmedarbetare?

Mjölby kommun ingår i det regionala studentmedarbetaravtalet som har tagits fram tillsammans med Linköpings universitet. Vi satsar på studentmedarbetarskap för att underlätta övergången från studier till arbete och för att skapa möjligheter för dig att prova på kommunala arbeten. Genom att arbeta vid sidan av dina studier kan du som student få en inblick i hur det är att jobba på Mjölby kommun, samtidigt som vi får nya kunskaper och idéer som kan bidra till att vår verksamhet blir ännu bättre.

Vad innebär det att arbeta som studentmedarbetare?

Som studentmedarbetare jobbar du i snitt cirka 8 timmar i veckan med timlön. Du har själv möjlighet att styra över din arbetstid, så att arbetet kan anpassas efter dina studier. Anställningen är tidsbegränsad till max ett år, med start under våren 2022. Du blir tilldelad ett uppdrag och arbetsuppgifter som du ska utföra under tidsperioden. Du kommer även att ha en handledare under studentmedarbetarskapet.

Kontakt

Om du har frågor om studentmedarbetarskapet, vänligen kontakta HR-specialist:

Amanda Eriksson

amanda.eriksson@mjolby.se

Eva-Lena Bolin

Telefon: 0142-854 70

eva-lena.bolin@mjolby.se