Mjölby kommun

ONSDAG 25 FEBRUARI - VI FLIRTAR MED STJÄRTEN

Ännu en fantastiskt härlig onsdag att lägga till handlingarna.

Så mycket skratt! I dag kom vi på ett nytt uttryck: "Att flirta med stjärten". Alltså när man vickar lite så där lagom på rumpan med händerna på höfterna som vi gör i koreografin till "Uh la la". Det är det som är att flirta med stjärten och som vi har flirtat. Vi har flirtat lite och riktigt mycket- vi kankse tillochmed har lite träningsvärk i morrn. Inte bara i rumpmusklerna utan även i skrattmusklerna för de har fått jobba minsann.

Vad har vi gjort mer i dag då? Jo, idag har vi haft två möten. Ett som handlar om framtiden- lite planering inför våren och sommaren och så var det är personalmöte så vår chef Petra Falk kom förbi och hälsade på och så pratade handledarna med henne.

Vår Praktikant- Anna var sjuk i dag och flera av deltagarna var också hemma och var sjuka. Det är liksom sånna tider nu- förkylningstider. Krya på sig säger vi till alla som inte var här idag.

I morrn ska vi ut på turne´vi ska till Linköping. Så i dag har vi övat på det vi ska göra i morrn. Robin har varit med och spelat. Vi har testat några helt nya låtar vi har även gjort lite ny koreografi till de låtarna. Det är roligt att det finns så många nya låtar kvar att göra roliga saker med. Det känns liksom som "våra" låtar på nått sätt. De passar bra- det är väl därför vi har önskat dem sa någon och det stämmer såklart, man önskar det man gillar och självklart gillar man när det man har önskat får vara med i showerna. Vi gillar också att vi nu i dag hade 1247 gillare på facebook. Det gillar vi mycket!

Nu ska vi sova gott i natt och så ska vi välta Linköping i morrn! See you!