Mjölby kommun

DÅ VAR VI IGÅNG IGEN!

Hej hopp 2015 och välkommen till en sprillans ny termin säger vi! I dag drog vi äntligen igång verksamheten i KanDeKanVi igen efter ett långt och välbehövligt men också långtråkigt juluppehåll. Alla var överens om att det var på tiden att starta upp igen. Många kramar blev det och mycket prat, mer prat, ännu mer prat, åsså ännu mer prat åsså ännu mer prat. Vi pratade om vad vi tyckte om julshowen vad som var bra och det som var mindra bra och som kan göras bättre. Vi pratade om vad vi har för förväntningar på 2015 som är vårt jubileums år. Hur tänker vi? Hur vill vi fira? För att vi vill fira det är redan klart frågan är nu bara hur var och när. Vilken tur att vi har ett helt år på oss att klura ut det!

Vi har pratat om nya önskelåtar och vilka gästartister vi skulle vilja jobba med om vi ska göra nån mer "egen" show. Vi har pratat om de olika ställena som vi ska åka på turne´till under våren.

Vi har som sagt pratat om en massa saker.

Vi har tittat på bilder också, en massa härliga bilder från julshowen. Kul att se hur det såg ut från publiken. Vi hade tex ingen aning om att vi hade så snygga bakgrunder som Morgan, teknikern hade fixat åt oss. De såg ju inte vi för vi stod ju med ryggen mot projektorduken och tur var väl det annars hade vi ju stått med rövarna mot publiken.

Vi hälsade en ny deltagare från Boxholm välkommen idag. Malin - hoppas att du ska trivas med oss. Det var några praktikanter med i dag också, kul att ni ville hänga på och kolla läget.

En i gänget har valt att ta en paus en termin- välkommen tillbaka när du pausat färdigt säger vi!

Det är gott att vara igång igen. Det här blir en bra terminen vi kännert- vi bara gört!

Vi ses om en vecka igen! Hej hopp tralla lö - ute är det snö!