Bild  på Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Bild  på Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun

Meny

Näringsliv

Näringsliv

Starta och driva företag

Har du funderingar på att starta eget? Det finns ofta många frågor när du skall starta upp ett företag. Finns det en marknad för min produkt/tjänst? Hur ska finansieringen lösas? Hur gör jag med marknadsföringen? Vad är en affärsplan? Frågor som det är bra att diskutera med någon innan du startar upp företaget.

Ett första steg kan vara att ta kontakt med Nystart Mjölby som finansieras av Mjölby kommun och ger personlig, kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning. Du kan också gå på någon av de allmänna träffar som Nystart Mjölby arrangerar för de som vill få information om grunderna i att starta upp eget företag.

Välkommen att kontakta rådgivare Kenneth Fungbrandt, telefon 070-584 80 04, e-post kenneth@nystartmjolby.se.

Nystart Mjölby finns på Företagshotellet, Jerikodalsgatan 6 i Mjölby. Du kan också följa Nystart Mjölby på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Verksamt.se

Företag och enskilda näringsidkare är berörda av flera olika lagar, regler och tillståndsprövningar. På verksamt.se hittar du allmän information, verktyg och e-tjänster som berör företagande. Hemsidan utvecklas gemensamt av Skatteverket, Boverket och Tillväxtverket. Länk till verksamt.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakt

mjolbykommun@mjolby.se
Telefon: 0142-850 00
Burensköldsvägen 11, 595 80 Mjölby
Organisationsnummer: 212000-0480