Bild  på Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun

Meny

Fotografi av man som framställer en väggmålning
Fotografi av man som framställer en väggmålning

Boosta Mjölby

Vecka 42 arrangerar kultur- och fritidsförvaltningen tillsammans med Östergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna "Boosta Mjölby". En vecka som syftar till ett rörelserikt samhälle och främst vänder sig till idrottsföreningarna i Mjölby

pumpa och löv

Under veckan kommer ÖIF/SISU flytta ut sina kontor till Gallerian i Mjölby, där de under måndag till torsdag klockan 14-18 kommer att finnas på plats redo att möta föreningslivet. Alla idrottsföreningar har under veckan chans att ställa frågor till ÖIF/SISU om allt ifrån bidrag till rörelseglädje, prova en rörelsebana, inhämta kunskap och inspiration via föreläsningar samt utbyta erfarenheter med andra föreniningar.

 

Program

Måndag 15 oktober klockan 18-20

Möt Östergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna, kultur- och fritidsförvaltningen, idrottsrådet och andra föreningar under trevliga former. Plats: stadshuset i Mjölby.

Tisdag 16 oktober klockan 18-20

Delta på vår utbildning "Åldersanpassad Fysisk Träning" (ÅFT) för att få mer kunskap och tips på träningsmetoder för olika behov och förutsättningar. Plats: Birger jarls hall i Skänninge.

Onsdag 17 oktober klockan 18-21

Hur kan vi skapa en trygg idrott i föreningen? ÖIF/SISU definierar begrepp och vägleder tillsammans med organisationen Locker Room Talk. Plats: stadhuset i Mjölby.

Torsdag 18 oktober klockan 18.30-20.30

Lyssna på föreläsning om marknadsföring och hur ni som förening kan nå ut till många. Plats: kafeterian i stadshuset, Mjölby.

Lördag 20 oktober klockan 10-12

Familjedag med Hoppsaloppet - för fler barn i rörelse. Start och mål i Gästisparken.

Prova på orientering och rörelsebana. Pingstkyrkan finns på plats med sin hoppborg.

Söndag 21 oktober klockan 13.30-15.30

Besök familjekul i Birger jarls hall i Skänninge och prova rörelsebanan eller aktivera dig med andra saker. Viss utrustning och redskap finns att låna.

Anmälan

Inbjudningar med anmälan till respektive programpunkt hittar du på SISU:s hemsida via denna länk:


SISU Idrottsutbildarnalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster 

Kontakt

mjolbykommun@mjolby.se
Telefon: 0142-850 00
Burensköldsvägen 11, 595 80 Mjölby
Organisationsnummer: 212000-0480

Logga in