Bildlänk till förstasidan för Mjölby kommun
lördag 17 februari 2018
Mjölby kommun

Nu blir det fler parkeringsplatser vid Mantorps resecentrum

Allt fler vill åka med tågtrafiken vilket vi tycker är mycket glädjande. Men det innebär också att fler behöver kunna parkera sina fordon vid våra resecentrum. Därför kommer vi nu att utöka antalet parkeringsplatser vid Mantorps resecentrum.

Parkeringsplatserna vid resecentrum i Mantorp har hög beläggning och ofta är parkeringen helt fullbelagd. För att ännu fler ska kunna parkera sin bil för att åka vidare med tåg kommer vi nu att utöka antalet parkeringsplatser vid stationen med cirka 40 stycken. Flest nya parkeringsplatser tillskapas på den norra sidan om järnvägen, men även på den södra sidan blir det ett tillskott med platser.

Arbetet påbörjas under vecka 47 och beräknas vara klart innan årets slut. Ett antal platser närmast arbetsområdet kan tillfälligt behöva spärras av för att skapa en säker arbetsmiljö för personalen på plats. Håll låg hastighet förbi platsen. Om parkeringsplatsen är full hänvisas till parkering på Magasinsvägen.

Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till trafikingenjör Joel Runn på telefon 0142-856 29 eller joel.runn@mjolby.se, alternativt gatuingenjör Mats Rydell på telefon 0142-851 76 eller mats.rydell@mjolby.se.

Nya parkeringsplatser inom röda områden i kartan. Klicka för större karta.

Innehåll: Joel Runn

Senast publicerad: 2017-11-16

Senast ändrad av: Mia Högberg

 Utskriftsvänlig version

Innehåll: Joel Runn

Senast publicerad: 2017-11-16

Senast ändrad av: Mia Högberg