Bildlänk till förstasidan för Mjölby kommun
måndag 20 februari 2017
Mjölby kommun

Vi behöver anställa lärare i alla verksamheter!

För Mjölby kommun är utbildning viktigt. Vi rekryterar därför kontinuerligt fler pedagoger. Alla nyexaminerade lärare får ett unikt utformat introduktionsår för att ge en bra start. Våra pedagoger ges fortlöpande kompetensutveckling, vi jobbar med kollegialt lärande och ”mentoring coaching”.

Elevernas resultat förbättras, vilket visar att vi är på rätt väg, men vi fortsätter utvecklingsarbetet för att elevernas ska lyckas ännu bättre.

Vill du delta i detta arbete är du välkommen att höra av dig eller kolla bland Lediga jobb Även om vi inte har något utannonserat i din yrkeskategori just nu, är du välkommen att skicka ditt CV till utbildning@mjolby.se Tipsa gärna vänner och bekanta också!

Välkommen till förskolan i Mjölby kommun!:PDF ”Vår förskola förenar lärande och omsorg i en verksamhet där barns naturliga lust att lära nyttjas fullt ut.”

Välkommen som lärare i Mjölby kommun:PDF ”Vi vill ha lärare som kommer med ett leende till lektionen, kan sitt ämne, är tydlig med vad vi ska lära oss och som är bra på att motivera oss” Elever i Mjölby kommun

Välkommen till fritidshemmen i Mjölby kommun:PDF
”Vi värnar om att ge barnen en meningsfull fritid och arbetar tillsammans med skolan för att höja barnens måluppfyllelse.”

Innehåll: Lotta Gylling

Senast publicerad: 2016-12-13

Senast ändrad av: Stefan Kalm

 Utskriftsvänlig version

Innehåll: Lotta Gylling

Senast publicerad: 2016-12-13

Senast ändrad av: Stefan Kalm