Bildlänk till förstasidan för Mjölby kommun
onsdag 28 juni 2017
Mjölby kommun

Digitala verkstan

Är du nybörjare på internet? Eller vill du lära dig mer om vad man kan göra på nätet? Upptäck en hel värld - bara ett klick bort. Vi vill att alla ska våga, vilja och kunna ta del av innehållet på internet. Kurser, studiecirklar och it-handledning - se vad biblioteken i kommunen erbjuder, helt gratis.

Individuell it-handledning

Du kan boka individuell handledning vid datorn på alla bibliotek i kommunen -gratis! I upp till en timme kan du få hjälp med att använda olika tjänster på nätet. Boka handledning via telefon, mejl eller genom att besöka oss på biblioteket.

Drop in varje vecka

En dag i veckan är du välkommen till biblioteken med frågor kring internet, datorer, surfplattor, mobiler - ja nästan allt digitalt!

Måndagar klockan 14-16 Skänninge bibliotek

Tisdag klockan 10-12 Mantorps bibliotek

Torsdagar klockan 10-12 Mjölby bibliotek

Ta gärna med dig din egen laptop eller surfplatta. Gratis rådgivning, ingen föranmälan. Uppehåll över jul och sommaren.

Nybörjare på internet

Är du nybörjare på internet? Anmäl dig till en gratiskurs på något av biblioteken i kommunen. Vi samarbetar med olika studieförbund som håller i dessa studiecirklar. Du får lära dig hantera datorn, hitta intressant innehåll på internet och skaffa dig en e-postadress.​

Innehåll: Anna Hagelin

Senast publicerad: 2017-03-30

Senast ändrad av: Mia Högberg

 Utskriftsvänlig version

Innehåll: Anna Hagelin

Senast publicerad: 2017-03-30

Senast ändrad av: Mia Högberg

Biblioteken i Mjölby kommun har i uppdrag att erbjuda gratis it-handledning till invånarna för att därigenom öka den digitala delaktigheten. Under 2011-2013 deltog Mjölby bibliotek i den nationella Digidelkampanjen.