Bildlänk till förstasidan för Mjölby kommun
måndag 24 april 2017
Mjölby kommun

Företagsföreningar i Mjölby kommun

Det finns flera lokala företagsföreningar i Mjölby kommun. Via länkarna nedan når du lätt deras hemsidor som öppnas i nytt fönster.

De föreningar som vi har tagit med nedan är branschoberoende. Deras olika evenemang, föredrag, utbildningar med mera som är öppna för alla företag i kommunen presenteras på kalendariumet.

Företagarna Mjölby:länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Företagarna är en medlemsägd, medlemsstyrd och partipolitiskt obunden intresseorganisation. Föreningen finns över hela landet med 19 regionkontor och 260 lokalföreningar som utgör ett brett nätverk. Företagarnas uppgift är att skapa bättre förutsättningar för företagande i Sverige.

Företagscentrum i Mjölby:länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Ett forum för utveckling och samarbete. Här samlas företag från alla branscher, små som stora, för att i samverkan utveckla sin verksamhet, skapa nya affärskonstellationer och lösa gemensamma problem.

Hjärtat i Mantorp:länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster En ideell förening som verkar för att göra det ännu bättre att bo, leva och verka i Mantorp. Föreningen är öppen för alla som delar intresset för Mantorp.

Mjölby City i Samverkan:länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Mjölby city skall för invånare, besökare, fastighetsägare, handel och näringsidkare vara en attraktiv plats och ständigt utvecklas i tiden.

NyföretagarCentrum Västra Östergötland:länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster På NyföretagarCentrum får du personlig rådgivning som gör att du är väl förberedd när du startar och driver ditt företag. Rådgivningen är kostnadsfri, personlig och konfidentiell.

Skänningeföretagarna:länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Verkar för att främja handel och företagande i Skänninge

Föreningar med kopplingar till näringslivet som Mjölby kommun är medlem i:


Coompanion Östergötland:länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Erbjuder kostnadsfri företagsrådgivning när du vill starta företag tillsammans med någon annan. Kan alla företagsformer men är särskilt kunniga på företagsformen ekonomisk förening.

FramtidsFrön:länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster FramtidsFrön arbetar med entreprenörskap i grundskolan. Erbjuder utbildningar i entreprenöriellt lärande och konkreta verktyg och som möjliggör för lärare att på ett enkelt sätt komma igång med praktiskt entreprenörskapsarbete i klassrummet.

Ung Företagsamhet:länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Ung Företagsamhet är en ideell, partipolitiskt obunden förening vars syfte är att samverka med skolan för att införa företagsamhet och ett engagerat näringsliv i det svenska utbildningssystemet. Genom sina utbildningar ger Ung Företagsamhet barn och unga möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap.

Innehåll: Åsa Elandersson

Senast publicerad: 2017-03-16

Senast ändrad av: Stefan Kalm

 Utskriftsvänlig version

Innehåll: Åsa Elandersson

Senast publicerad: 2017-03-16

Senast ändrad av: Stefan Kalm

Tillväxtkontoret


Näringslivschef
Claes Jonasson claes.jonasson@mjolby.se
Telefon: 0142-850 11

Marknadsstrateg
Åsa Elandersson asa.elandersson@mjolby.se
Telefon: 0142-858 57

Näringslivsutvecklare
Michael Agu
michael.agu@mjolby.se
Telefon: 0142-851 14