Bildlänk till förstasidan för Mjölby kommun
måndag 24 april 2017
Mjölby kommun

Studentarbete i företag

Har du olösta problem eller någon uppgift som inte har hunnits med på ditt företag? Med hjälp av studenter från Linköpings Universitet har du möjlighet att få mindre analyser och uppgifter genomförda. På samma gång knyter företaget nya kontakter med studenter som kanske i framtiden kan bli nya medarbetare hos dig.

Arbetet kan förekomma i de flesta ämnen och innefattar exempelvis industriell marknadsanalys, produktdesign eller logistikprojekt. Alla studenter har handledning av universitetet men behöver naturligtvis en kontaktperson på företaget. Denne ska hjälpa till med information och underlag till arbetet.

Information om projektkurser med näringslivsuppdrag för studenterna vid Linköpings Universitet.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Samarbete

 Mjölby kommun har ett samarbetsavtal med Linköpings Universitets "InnovationskontorEtt" för att förbättra och utveckla kunskapsutbytet mellan Linköpings Universitet och det lokala näringslivet. InnovationskontorEtt genomför bland annat ett stort antal företagsbesök i kommunen i syfte att etablera studentrelaterat samarbete med företag som exempelvis kursvärdar, examensarbeten eller forskningssamarbete.

Kontakt

Har du en idé om ett studentprojekt eller vill veta mer, kontakta Göran Tevell på "Kontaktsekretariat Väst" vid Linköpings Universitet via e-post goran.tevell@liu.se eller per telefon 013-28 18 22.

Information om studentsamverkan med Linköpings Universitetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Innehåll: Åsa Elandersson

Senast publicerad: 2017-03-28

Senast ändrad av: Mia Högberg

 Utskriftsvänlig version

Innehåll: Åsa Elandersson

Senast publicerad: 2017-03-28

Senast ändrad av: Mia Högberg

Näringslivskontoret


Näringslivschef
Claes Jonasson claes.jonasson@mjolby.se
Telefon: 0142-850 11

Marknadsstrateg
Åsa Elandersson asa.elandersson@mjolby.se
Telefon: 0142-58 57

Näringslivsutvecklare
Michael Agu
michael.agu@mjolby.se
Telefon: 0142 - 851 14