Bild  på Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Bild  på Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun

Meny

Matsedel för Boken och Änggårdens restauranger

Restaurangen på Änggården är öppen på vardagar öppen klockan 

11-14, lunch serveras klockan 11.30-13.30.

Lördagar, söndagar och helgdagar är serveringen öppen klockan 11-13, lunch serveras klockan 11.30-13.

Restaurangen på Boken är öppen på vardagar öppen klockan 11-14, lunch serveras klockan 11.30-13.30.

Lördagar, söndagar och helgdagar är serveringen öppen klockan 11-13, lunch serveras klockan 11.30-13.

Salladsbuffé varje dag. Varma grönsaker alla dagar utom soppdag.

Pris 70 kronor inklusive kaffe och dessert.

Varmt välkommen!

Du kan även se vår meny i appen Omsorgen.


Vecka 15

Dag

Lunch

Dessert

Måndag

9/4

Raggmunk med stekt fläsk från svenska gårdar och lingonsylt

Kökets körsbärskräm

Tisdag

10/4

Fiskgratäng på sejfilé med dragontäcke, kokt potatis

Vitaminsoppa

Onsdag

11/4

Köttkorv och rotmos

Kökets svartvinbärskräm

Torsdag

12/4

Ärtsoppa med fläsk från svenska gårdar

Tunna pannkakor med sylt och grädde

Fredag

13/4

Köttfärsås och spagetti

Hallonssoppa

Lördag

14/4

Stekt torskfilé med varm dillsås och kokt potatis

Kökets blåbärsmousse

Söndag

15/4

Förrätt: Pannacotta med gräslök och stenbitsrom

Lunch: Pepparrotskött på svenskt nötkött serveras med sås och potatis

Rabarberkaka med grädde

 


Vecka 16

Dag

Lunch

Dessert

Måndag

16/4

Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Citrussoppa

Tisdag

17/4

Fiskgratäng på kapkummel med chilitäcke serveras med kokt potatis

Kökets äppel-och kanelkräm

Onsdag

18/4

Pannbiff med stekt lök, gräddsås, kokt potatis och rårörda lingon

Kökets krusbärskräm

Torsdag

19/4

Potatissoppa med spenat

Katrinplommonkaka med gräddmjölk

Fredag

20/4

Kalops på svenskt nötkött och kokt potatis, rödbetor

Kökets drottningkräm

Lördag

21/4

Fiskgratäng på sejfilé med vitvinssås och räkor, kokt potatis

Glass med kökets chokladsås

Söndag

22/4

 

Förrätt: Räksnittar

Lunch: Helstekt kotlettrad på kött från svenska gårdar med gräddsås, klyftpotatis och gelé

Vaniljpannacotta med bärsås

 

Kontakt

Måltidschef

Marie-Louise Nydahl

Telefon: 0142-858 77

marie-louise.nydahl@mjolby.se

Kökschef Vårdboenden Boken, Änggården och Vasaskolan

Hélen Borger
Telefon: 0142-36 62 32
helen.borger@mjolby.se

Måltidsspecialister
Kim Classon
Telefon: 0142-857 96
kim.classon@mjolby.se

Camilla Svedberg Grill
Telefon: 0142-855 80
camilla.svedberggrill@mjolby.se

Kontakt

E-post: mjolbykommun@mjolby.se
Telefon: växeln 0142-850 00
Burensköldsvägen 11, 595 80 Mjölby
Organisationsnummer: 212000-0480

Logga in