Bildlänk till förstasidan för Mjölby kommun
tisdag 23 januari 2018
Mjölby kommun

Matsedel för Boken och Änggårdens restauranger

Restaurangen på Änggården är öppen på vardagar öppen klockan 

11-14, lunch serveras klockan 11.30-13.30.

Lördagar, söndagar och helgdagar är serveringen öppen klockan 11-13, lunch serveras klockan 11.30-13.

Restaurangen på Boken är öppen på vardagar öppen klockan 11-14, lunch serveras klockan 11.30-13.30.

Lördagar, söndagar och helgdagar är serveringen öppen klockan 11-13, lunch serveras klockan 11.30-13.

Salladsbuffé varje dag. Varma grönsaker alla dagar utom soppdag.

Pris 70 kronor inklusive kaffe och dessert.

Varmt välkommen!

Du kan även se vår meny i appen Omsorgen.


Vecka 3

Dag

Lunch

Dessert

Måndag

15/1

 

Korv Stroganoff på korv med kött från svenska gårdar och kokt potatis

Kökets hallonkräm

Tisdag

16/1

Fiskgratäng på hokifilé med chilitäcke, kokt potatis

Kökets vitaminsoppa

Onsdag

17/1

Köttfärsås på färs från svenska gårdar och pasta

Kökets jordgubbskräm

Torsdag

18/1

Ärtsoppa med fläsk från svenska gårdar

Tunna pannkakor med sylt och grädde

Fredag

19/1

Kycklinggryta med smaka av vitlök, chili och citrongräs, kokt potatis

Kökets blåbärssoppa

Lördag

20/1

Stekt torskfilé med skarpsås och kokt potatis

Kökets lingonmousse

Söndag

21/1


Förrätt: Snittar med ost- och skinkröra på skinka från svenska gårdar

Helstekt kotlettrad från svenska gårdar med svampsås, kokt potatis och gelé

Toscapäron med grädde


Vecka 4

Dag

Lunch

Dessert

Måndag

22/1


Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Nyponsoppa och grädde


Tisdag

23/1


Stekt sejfilé med remouladsås och kokt potatis


Kökets fruktkräm

Onsdag

24/1

Fylld frukostkorv på kött från svenska gårdar och potatismos

Körsbärssoppa

Torsdag

25/1

Köttfärssoppa med smaka av spiskummin på färs från svenska gårdar

Kesokaka med sylt och grädde

Fredag

26/1

Kålpudding på färs från svenska gårdar, kokt potatis och lingonsylt


Kökets rabarberkräm

Lördag

27/1


Citrontoppad kapkummelfilé med kall kaprissås och kokt potatis


Vaniljpannacotta med svartvinbärssås

Söndag

28/1

 


Förrätt: Gubbröra på kavring

Skinkstek från svenska gårdar med gräddsås, kokt potatis och gelé


Persika med grädde

 

Innehåll: Camilla Svedberg Grill

Senast publicerad: 2018-01-19

Senast ändrad av: Camilla Svedberg Grill

 Utskriftsvänlig version

Innehåll: Camilla Svedberg Grill

Senast publicerad: 2018-01-19

Senast ändrad av: Camilla Svedberg Grill

Måltidsservice

Måltids- och lokalvårdschef
Marie-Louise Nydahl
Telefon: 0142-858 77
marie-louise.nydahl@mjolby.se

Kökschef Vårdboenden Boken, Änggården och Vasaskolan
Hélen Borger
Telefon: 0142-36 62 32
helen.borger@mjolby.se

Måltidsspecialist
Kim Classon
Telefon: 0142-857 96
kim.classon@mjolby.se

Måltidsspecialist
Camilla Svedberg Grill
Telefon: 0142-855 80
camilla.svedberggrill@mjolby.se